KONTAKTO

Jeni të lutur të plotësoni të dhënat tuaja në formën e kontaktit. Jemi të lumtur t'ju ndihmojmë, shërbejmë dhe të përgjigjemi çdo pyetje rreth fabrikës dhe produkteve të cilat ofrojmë.