RRETH   FABRIKËS 

  KUSH JEMI

    

VIGA shpk është fabrikë e përpunimit të lëkurës aktive prej afro 30 vitesh, është një realitet i rëndësishem në një nivel ndërkombetar.

Kompania është e organizuar në grumbullimin e lëkurave të freskëta në gjithë Shqiperinë dhe në vende të ndryshme në Ballkan dhe Europë ku ka 18 filiale sekondare duke "pushtuar" gjithë territorin për të garantuar lëkurën më cilësore duke e ndjekur që prej grumbullimit me rëndesinë maksimale për secilësn prej tyre.

  • Cilësi Maksimale
  • Eksperiencë 30 Vjeçare në përpunimin e lëkurave
Viga Lorena 112233.00_03_21_16.Still006

 

SHËRBIMET
Çfarë ofrojmë.

 

PRODUKTET

SHUMELLOJSHMERI

WET BLUE

WET WHITE

KRAST

Disa dëshmi 
nga krijuesit